Temiz bir Point Blank için 2. Şans! - Point Blank 01 ADANA

DareDevil01 - Resmi Web Sitesi!


Salı, Aralık 29, 2015

Temiz bir Point Blank için 2. Şans!

Temiz bir Point Blank için 2. Şans!

Point Blank TAM ailesi olarak illegal programlar ve hileler ile savaşımız ilk servise başladığımız ilk günden bu yana durmaksızın devam ediyor.
Uzun süredir üzerinde çalıştığımız oyun içi güvenliği ve hile koruma programı çalışmalarımız sonuç verdi ve Point Blank TAM oynanabilirliği en üst seviyeye ulaştı.


Bileğinin hakkıyla oynayan milyonlara sesleniyoruz:  oyununuz artık çok daha keyifli.

Gelen ticket ve taleplerin hepsini teker teker inceliyoruz  ve şunu görüyoruz; hesabı hile kullanımı dolaysıyla kapanan fakat bu davranışın diğer tüm oyuncuların zevkli ve iyi zaman geçirme haklarına müdahale ettiğinin bilincinde olmayan; bir daha asla bu tür programları kullanmayacak binlerce oyuncu var. Yeni oyun içi güvenliği ve hile koruma programımızı kutlamak adına diyoruz ki:

Herkes ikinci bir şansı hak eder.

Bu şansı yakalamak isteyen illegal program / hile kullanımı dolayısıyla hesabı süresiz olarak kapatılan oyuncularımız için "Af Etkinliği" yapmaya karar verdik.

Peki ya kural ihlali yapmayan oyunculara ne olacak?

Şimdiye kadar hiç bir zaman hile / illegal program kullanmayan oyuncularımızı da unutmadık tabi ki. 2 Ocak 2016 Cumartesi tarihinde 18:00 - 19:00 saatlerinde oyuna giriş yapan ve daha önce hesabı hile / illegal program kullanımı kural ihlali yüzünden hesabı kapatılmamış tüm oyuncularımıza Tactilite T2 Gold ürünü hediye.

Af Etkinliği, aşağıdaki kriterlerin hepsine uyan hesaplar için geçerlidir;
* 1 Ocak 2015 ile 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında illegal program kullanımı nedeniyle sınırsız olarak cezalandırılmış
* 17. Rütbe olan Asteğmen 1. Kademe ve üstü rütbede bulunan hesaplar


Af etkinliğine katılan oyuncuların cezaları, "Point Blank Hile Andı"na katılmaları ile açılacaktır. Bu hesaplara geçmiş günlerde geçen eşyalarının telafisi olarak aşağıdaki eşyalar verilecektir.
* 7 Günlük MP7 S.
* 7 Günlük Madness Maskesi
* 7 Günlük 50% XP


Hile dışında, diğer nedenlerden sınırsız olarak banlanan oyuncular bu etkinlik kapsamına dahil olmayacaktır.
Daha temiz bir Point Blank için el ele!





Resmi Point Blank Türkiye sayfasıdır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PB01 - Yorumunuz bizim için önemlidir!